dimarts, 13 d’agost del 2013

Barquets d’endívies amb alga dulse



(fets en 20 minuts)

Un entrant original amb una bona presentació.





Ingredients:

  • 2 c.s. d’algues dulse
  • 1 endívia
  • Gingebre
  • Tamari
  • Llimona
  • Concentrat de poma (opcional)



Elaboració:

Netegem l’alga dulse 3 minuts en aigua, l’escorrem i la posem a macerar 15 minuts en la barrejasegüent: 1 c.s. d’oli d’oliva, ½ c.s. de tamari, ½ c.s. de suc de llimona, ½ c.s. de pell de llimona ratllada, ½ c.s de gingebre ratllat i 1 c.s. de concentrat de poma.

Separemles fulles de l’endívia. Trossegem ben petit el cor i les fulles que no utilitzem com a base i ho barregem amb la salsa. Col·loquem la barreja en les fulles com si fossin barquets.



Propietats:

Depura, refresca i nodreix la sang. Ric en minerals, sobretot ferro. 



Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada