(fets
en 20 minuts)
Un
entrant original amb una bona presentació.
Ingredients:
- 2 c.s. d’algues dulse
- 1 endívia
- Gingebre
- Tamari
- Llimona
- Concentrat de poma (opcional)
Elaboració:
Netegem
l’alga dulse 3 minuts en aigua, l’escorrem i la posem a macerar 15 minuts en la
barrejasegüent: 1 c.s. d’oli d’oliva, ½ c.s. de tamari, ½ c.s. de suc de
llimona, ½ c.s. de pell de llimona ratllada, ½ c.s de gingebre ratllat i 1 c.s.
de concentrat de poma.
Separemles
fulles de l’endívia. Trossegem ben petit el cor i les fulles que no utilitzem
com a base i ho barregem amb la salsa. Col·loquem la barreja en les fulles com
si fossin barquets.
Propietats:
Depura,
refresca i nodreix la sang. Ric en minerals, sobretot ferro.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada