divendres, 9 d’agost del 2013

Gelatina de fruita


(feta en 10 minuts)
Unes bones postres o un berenar ben fresc i nutritiu per a l’estiu (rodolííííí)



Ingredients:
·         400 cl de llet vegetal
·         1 c.p. rasa d’algues agar-agar (en pols).
·         1 trosset de pell de llimona ratllada
·         Fruita tallada petita: préssec, pera i plàtan, maduixes i coco...
·         Una cullerada de mel o canyella (opcional).

Elaboració:
Fem bullir l’agar-agar en la llet fins que es dissolgui, uns 5-7 minuts.
Mentrestant prepararem en un bol la resta d’ingredients.
Quan apaguem el foc ho barregem tot en un bol i ho deixem refredar.
Ho servim fred.

Propietats de l’agar-agar:
Té un alt poder saciant, amb molt poques calories.Pel seu alt contingut en fibra soluble és un excel·lent regulador del trànsit intestinal.
És un bon aportament de calci i ferro.
És una alga ideal per a l’estiu, perquè refreda el cos de manera gradual i per les seves propietats depuratives. 

Recepta que he après al curs de cuina de l’I.F.P.S. Roger de Llúria

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada