(feta
en 10 minuts)
Unes
bones postres o un berenar ben fresc i nutritiu per a l’estiu (rodolííííí)
Ingredients:
·
400 cl de llet vegetal
·
1 c.p. rasa d’algues agar-agar (en pols).
·
1 trosset de pell de llimona ratllada
·
Fruita tallada petita: préssec, pera i plàtan, maduixes i
coco...
·
Una cullerada de mel o canyella (opcional).
Elaboració:
Fem
bullir l’agar-agar en la llet fins que es dissolgui, uns 5-7 minuts.
Mentrestant
prepararem en un bol la resta d’ingredients.
Quan
apaguem el foc ho barregem tot en un bol i ho deixem refredar.
Ho
servim fred.
Propietats de l’agar-agar:
Té un alt poder saciant, amb molt poques calories.Pel seu alt
contingut en fibra soluble és un excel·lent regulador del trànsit intestinal.
És un bon aportament de calci i ferro.
És una alga
ideal per a l’estiu, perquè refreda el cos de manera gradual i per les seves
propietats depuratives.
Recepta que he après al curs de cuina de l’I.F.P.S.
Roger de Llúria
Bon profit!!
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada